Valitse sivu

VALMENNUSRYHMÄT

Valmennusryhmissämme on mahdollisuus harjoitella kilpa-aerobicia ja naisten telinevoimistelua lapsesta huippu-urheilijaksi asti. Ryhmissä jokainen saa harrastaa ja kilpailla omalla tavoitetasollaan ja harjoitusmäärillä.

Valmennusjärjestelmäämme voi tutustua täällä.

 

VALMENNUSRYHMIEN KAUDET 2024

Kevätkausi 8.1. – 16.6.2024

Kesäloma 17.6.-7.7.2024

Syyskausi 8.7.-19.12.2024

Joululoma 20.12.2024-6.1.2025

 

VALMENNUSRYHMÄT LOMAILEVAT:

Pääsiäinen
Vappu
Äitienpäivä (jos ei kisoja)
Helatorstai
Koko seuran kesäloma: 17.6.-7.7.2024
Isänpäivä (jos ei kisoja)
Itsenäisyyspäivä
Joululoma 20.12.2024-6.1.2025

 

VALMENNUKSEN LINJAUS:

 

Seuran tavoitteena on valmentaa pitkäjänteisesti voimistelijoita kilpa-aerobicissa ja naisten telinevoimistelussa sekä kehittää seuraa korkeatasoisena voimistelun osaajana ja vahvistaa seuran asemaa laadukkaana, monipuolisena ja aktiivisena voimisteluseurana koko Suomessa. Valmennustoiminnan perustana on valmennusjärjestelmä, jonka tavoitteena on voimistelijoiden eteneminen voimistelu-uralla joustavasti oman motivaatio- ja taitotasonsa mukaisessa ryhmässä sekä antaen myös mahdollisuuden vaihtaa ryhmää harrastustilanteen muuttuessa. Toiminta on suunniteltua ja monipuolista sisältäen lajiharjoittelun lisäksi myös muita tukitoimia, kuten oheisharjoittelua, fysiikkaharjoittelua ja urheiluakatemiatoimintaa. Valmennustoiminnassa voimistelija on aina keskiössä ja toimintaa ohjaavat laadukkaan lasten voimistelun tavoitteet: innostus, laatu ja onnistumiset yhdessä. 

Valmennuksen linjaukselle on laadittu käsikirja ohjaajien ja valmentajien toiminnan tueksi. Valmennuksen linjaus on valmennustoimintaa ohjaava työkalu, joka perustuu seuramme arvoihin:

  • laatu
  • positiivinen asenne säännölliseen liikkumiseen
  • hyvä seurahenki
  • tasapuolisuus, rehtiys ja avoimuus seuratoiminnassa

 

KILPA-AEROBIC (KA)

Kajaani Gymnasticsissa voit harjoitella kilpa-aerobicia aina Suomen huipputasolle asti. Seuran kilpa-aerobic voimistelijat ovat saavuttaneet lukuisia junioreiden SM-mitaleja ja edustaneet Suomea EM- ja MM-kilpailuissa.

 

Tutustu seuramme kilpa-aerobicin valmennusryhmiin

NAISTEN TELINEVOIMISTELU (NTV)

Kajaani Gymnasticsin telinevoimistelijat voimistelevat tavoitteensa mukaisesti joko huippu- tai kilpalinjalla. Huippulinjan voimistelijoilla on tähtäimessä joko maajoukkuelinja tai omavalintaiset luokat G-H. Kilpalinjan voimistelijat tähtäävät kohti omavalintaisia luokkia E-H.

 

Tutustu seuramme telinevoimistelun valmennusryhmiin