Liity kannatusjäseneksi!

Varsinainen jäsenyys (harrastajat)

    • 40 €/ v
Jäsenedut
    • Lähi-Tapiolan tapaturmavakuutus harrasteryhmien osallistujille
    • Rahanarvoisia jäsenetuja yhteistyöyrityksiltä
    • Mahdollisuus äänestää seuran kevät- ja syyskokouksissa (yli 15 v)
Ryhmiin tulee ilmoittautua erikseen ja niistä peritään erillinen maksu. Lisätietoja harrasteryhmien toiminnasta täällä.
 

Kannatusjäsenyys 

  • yksityiset henkilöt alk 50 €/ v
  • yrityksiltä ja yhteisöiltä alk 100 €/ v

Kannatusjäsenillä ei ole äänioikeutta seuran kevät- ja syyskokouksissa, muuten samat edut kuin varsinaisilla jäsenillä.

Kannatusjäseneksi voit liittyä täyttämällä ao. lomakkeen. Kannatusjäsenyys on voimassa toistaiseksi ja se päätetään lähettämällä sähköposti-ilmoitus seuralle, jasenrekisteri.kajagym(at)gmail.com.

HUOM! Normaali jäseneksi ilmoittautuminen tapahtuu ryhmään ilmoittautumisen kautta. Mikäli haluatte peruuttaa harrastuspaikanne, täyttäkää harrastuksen lopettamisilmoitus tästä >>

Kannatusjäsenhakemus

Jäsenlaji

6 + 13 =

Jäsenyyden päättäminen

Seuraamme on yhdistys ja osa voimistelijoista jatkaa seuramme jäsenenä vielä harrastuksen lopettamisen jälkeenkin. Tuolloin he ovat edelleen oikeutettuja mm. jäsenetuihin, käyttämään ääntään seuramme vuosikokouksissa ja näin osallistumaan seuran aktiiviseen kehittämiseen. Harrastuksen lopettamisen jälkeen ei ole kiirettä jäsenyyden irtisanomiselle, sillä monikin lapsi jää miettimään harrastuksen jatkoa ja mahdollista palaamista aktiiviseen harrastamiseen. Luonnollisesti jäsenyytesi ilman erillistä ilmoitusta jatkuu aina sen kalenterivuoden loppuun minkä jäsenmaksun olet maksanut.


Erotessa jäsenyys päättyy aina kuluvan kalenterivuoden loppuun. Eroava jäsen on velvollinen maksamaan seuralle jäsen- ja muut maksut sekä hoitamaan sääntöjen edellyttämät velvoitteet kuluvan kalenterivuoden loppuun asti. 

Henkilöjäsenyyden lopetusilmoitus

6 + 14 =