MUKAAN VALMENNUSRYHMÄÄN

Kajaani Gymnastics tarjoaa kilpavoimistelu valmennusta kilpa-aerobicin ja naisten/tyttöjen telinevoimistelun valmennusryhmissä.

Voimisteluharrastus on hyvä aloittaa kaikille avoimista harrasteryhmistä, joissa harjoitellaan perusvoimistelutaitoja ja lajiliikkeiden alkeita. Harrasteryhmien lisäksi on tarjolla merkkitreenejä Suomen Voimisteluliiton lajikohtaisten merkkisuoritusten harjoittamiseksi. Harrasteryhmistä ja merkkitreeneistä on mahdollisuus hakea esivalmennusryhmiin tai valmennusryhmiin. Telinevoimistelun valmennusryhmiin vaaditaan hopeatason merkkisuoritus.

Valmennusryhmiin ja esivalmennusryhmiin voi hakea yleisen hakukatselmuksen kautta, joita järjestetään kaksi kertaa vuodessa. Hakukatselmuksessa testataan lajin perusliikkeitä ja fyysisiä ominaisuuksia, jonka jälkeen hakija käy vielä kokeiluharjoituksissa haettavan ryhmän mukana eri päivänä. Tilaisuuteen ovat tervetulleita kaikki valmennustoiminnasta kiinnostuneet voimistelijat. Telinevoimistelun valmennusryhmiin vaaditaan hopeatason merkkisuoritus. Valmennusryhmiin ja esivalmennusryhmiin valitaan mm. voimistelijan iän, motivaation, tavoitteen, lähtötason, mahdollisen lajitaustan ja valmiuksien perusteella.

Aiemmin lajia harrastaneet ja kilpailulisenssin (KA, NTV) haltijat voivat olla suoraan yhteydessä valmennuspäällikkö Kati Säkkiseen sopivan valmennusryhmän löytymiseksi. Vapaita paikkoja voi tiedustella myös kesken kauden.

Valmennusryhmiin hakevien voimistelijoiden ja perheiden on hyvä tutustua kilpailevan voimistelijan infoon ja valmennusryhmien kustannuksiin.