VALMENNUSRYHMIEN KUSTANNUKSET

Voimisteluharrastuksen kustannukset koostuvat seuraavista asioista.

Jäsenmaksu

40 €/kalenterivuosi, joka maksetaan kalenterivuoden alkaessa.

Kausimaksut

Syys- (1.9.-31.12.) ja kevätkausi (1.1.-31.5.) sekä kesäkausi (1.6-31.8.) laskutetaan erikseen. Kausimaksun suuruus vaihtelee viikottaisten harjoituskertojen mukaan. Kausimaksut vahvistaa yhdistyksen syyskokous seuraavalle kalenterivuodelle.

Valmennusryhmien syys- ja kevätkausimaksut vuonna 2021:

2 krt (3-4 t/vko) 160 €
3 krt (6-7,5 t/vko) 205 €
4 krt (8-9 t/vko) 230 €
4 krt (10 t/vko) 240 €
5 krt (12,5 t/vko) 285 €

Valmennusryhmien kesäkauden maksut vuonna 2021:

2 krt (3-4 t/vko) 65 €
3 krt (6-7,5 t/vko) 75 €
4 krt (8-10 t/vko) 90 €
5 krt (12,5 t/vko) 105 €

Leirimaksut

Valmennus- ja esivalmennusryhmäläiset sitoutuvat kausisuunnitelman mukaisiin leirityksiin, joita järjestetään yleensä 2-4x /vuosi. Leirimaksut vaihtelevat leirin mm. pituuden ja paikan mukaan n. 30€-160€.

Jos voimistelija hakee ja hänet valitaan Voimisteluliiton valmennusryhmiin (KA: rinkileirit, NTV: alueminorit, minorit jne), siitä koituvat kustannukset kuuluvat voimistelijan perheelle.

Lisenssit (lisenssikausi 1.9.-31.8.)

Osallistuakseen kilpailuihin, jokainen voimistelija tarvitsee lisenssin, joka ostetaan Voimisteluliiton Hoika-jäsenpalvelun kautta.

Kilpa-aerobic:

Stara 10,50 €

Kilpa B (8-9-vuotiaiden sarja) 45 €

Kilpa A (kaikki muut luokat) 65 €

Naisten telinevoimistelu:

Stara 10,50 €

Kilpa A (kaikki luokat) 65 €

Vakuutukset

Jokaisella lisenssiurheilijalla tulee olla kilpaurheilun kattava vakuutus. Lisenssin kanssa on ostettavissa sporttiturva-vakuutus. Voimisteluliiton kumppani vakuutuksissa on Pohjola Vakuutus, vakuutuksen vuosihinta on 79€. Stara-lisenssioston yhteydessä vakuutus 3,50 €. Vaihtoehtoisesti perhe voi hankkia voimistelijalle omasta vakuutusyhtiöstään kilpaurheiluun tarkoitetun vakuutuksen.

Kilpailujen osallistumismaksut

Voimistelijat osallistuvat valmennusryhmänsä kausisuunnitelman mukaisiin kilpailuihin, joita yleensä on n. 3-4/kausi. Kilpailumaksuihin lisätään hallintomaksu 10€/voimistelija/kilpailu, jolla katetaan kilpailuun osallistuvien valmentajien ja tuomareiden matkakustannuksia.

Kilpa-aerobicin kilpailujen osallistumismaksut:

25€ /yksilöt

55-65€ /ryhmät

75-95€ /ryhmät

Naisten telinevoimistelun kilpailujen osallistumismaksut:

30€/ B-D -luokat (neliottelu)

10€ /teline (omavalintaiset kilpalinjan ja maajoukkuelinjan luokat)

 

Ohjelmamaksut

Kilpa-aerobic: Kilpailuihin osallistuminen vaatii kilpailuohjelman.

Naisten telinevoimistelu: omavalintaiset luokat E-G sekä maajoukkuelinja vaativat permanto-ohjelman.

Seuran edustusvaatteet

Valmennusryhmäläisten tulee viimeistään siinä vaiheessa, kun kilpaileminen on ajankohtaista, hankkia seuran edustusvaatetus (musta tuulitakki ja housut) sekä kilpailuita varten voimistelupuku. Näistä tehdään yhteistilaukset ennen kilpailukauden alkua. 

Muut tarvittavat varusteet/kilpa-aerobic

Kilpa-aerobicin kengät, kisasukkahousut, valkoiset pitkävartiset kisasukat ja nutturatarvikkeet 

Muut tarvittavat varusteet/naisten telinevoimistelu

Remmit ja lapaset, lämsät ja rannesuoja, valkoiset kisasukat

MUITA KUSTANNUKSIA

Voimisteluliiton suoritusmerkkitilaisuudet

Naisten telinevoimistelun suoritusmerkkitilaisuudet, jotka järjestää Suomen Voimisteluliitto

Smaragdi- ja timanttimerkki 20 €/suoritustilaisuus

Seuratuotteet

Halutetessaan harrastaja voi ostaa muitakin seuratuotteita, esim. hihattoman harjoitteluvoimistelupuvun tai seuratakin ja mustat punttihousut (kotimaisia Piruetin valmistamia). Vuosittain pidetään useampia eri seuratuotteiden tilausjaksoja, jolloin harrastajat voivat hankkia erilaisia seuratuotteita. Seura-asuvastaavat ottavat vastaan toiveita uusista tuotteista.

Talkoot ja muu varainkeruu

Kilpaharrastukseen liittyy myös erilaista seuratoimintaa esimerkiksi kilpailutapahtumien järjestämistä sekä varainkeruuta, joissa seura tarvitsee kaikkien kilpavoimistelijoiden perheiden panostusta, jotta voimme mahdollistaa voimistelijoidemme harrastuksen. Myös uusia seuratoimijoita ja -aktiiveja tarvitaan seura-arjen tueksi – lämpimästi tervetuloa mukaan!

Seuran järjestämän tapahtumat ja kilpailut

Seura järjestää kauden päätteeksi kevät- ja joulunäytökset, johon osallistuu kaikki harraste- ja valmennusryhmät. Lisäksi seura hakee erilaisten voimistelukilpailujen ja -tapahtumien järjestämisoikeuksia Suomen Voimisteluliitolta. Tapahtumissa ja kilpailuissa on monenlaisia tehtäviä, joihin tarvitaan paljon talkoolaisia – tervetuloa mukaan!