KILPA-AEROBIC

Kilpa-aerobicissa energinen, tanssillinen koreografia yhdistyy vaativiin vaikeusliikkeisiin, kuten hyppyihin, punnerruksiin ja voimaosiin. Kilpa-aerobic on laji, jossa lihakset ovat kuin tulessa, mutta hymy ei hyydy. Laji vaatii urheilijalta luovuutta ja esiintymisrohkeutta sekä voimaa, liikkuvuutta, koordinaatiota ja anaerobista kestävyyttä.

ZIRKONIT

Tämä on seuran ainoa nuorten ja aikuisten SM-tasolla kilpaileva ryhmä. Ryhmä harjoittelee 5 x viikossa 2,5-3 h kerrallaan, minkä lisäksi osa kuuluu urheiluakatemiaan. Ryhmään kuuluu 7 nuorta urheilijaa ja he valmistautuvat kansallisen lajiliiton valintajärjestelmän kautta kansainvälisiin arvokilpailuihin. Ryhmän urheilijat ovat jo menestyneet SM-sarjassa ja ovat käyneet kansainvälisissä kilpailuissa.

Tutustu urheilijoihin

SAFIIRIT

Safiirit ovat syntyneet 1996 – 2007 välisinä vuosina ja suurin osa ryhmäläisistä kilpailee kilpasarjassa ja muutama harrastaa lajia ilman kilpailuohjelmaa. Voimistelijat harjoittelevat neljä kertaa viikossa.

Tutustu voimistelijoihin

SMARAGDIT

Smaragdit ovat 11-13vuotiaita tyttöjä, jotka kilpailevat ND- ja AG1-sarjoissa. Neljä kertaa viikossa treenaavien tyttöjen tavoitteena on SM-sarjassa menestyminen. Osa voimistelijoista kuuluu Voimisteluliiton rinkitoimintaan.

Tutustu voimistelijoihin

HELMET

Helmet ovat 08-10- syntyneitä voimistelijoita, jotka kilpailevat 3lk ja 4lk-luokissa. Voimistelijat harjoittelevat 3 kertaa viikossa.

Tutustu voimistelijoihin

KRISTALLIT

Kristallit -ryhmän 2011-2012 -syntyneet tytöt kilpailevat 8-9-vuotiaiden sekä 10-11 joukkuesarjoissa. Ryhmä treenaa 3x viikossa.

Tutustu voimistelijoihin

KVARTSIT

Kvartsit esikilparyhmä koostuu 2013-2014 -syntyneistä tytöistä. Kaksi kertaa viikossa harjoittelevien voimistelijoiden tavoitteena on kehittyä voimistelijoina oman ikätason mukaisesti ja siirtyä ensi keväänä starasarjoista 8-9-vuotiaiden joukkuesarjaa.

Tutustu voimistelijoihin