UUDEN HARRASTAJAN ILMOITTAUTUMINEN

Kajaani Gymnastics tarjoaa monipuolista liikuntaa kaikenikäisille pienistä lapsista aikuisiin. Lasten voimisteluharrastus on hyvä aloittaa kaikille avoimista harrasteryhmistä, joissa harjoitetaan perusvoimistelutaitoja ja monipuolisesti fyysisiä ominaisuuksia sekä motorisia perustaitoja harrastajan taitotaso huomioiden. Perhevoimistelun ja voimistelukoulun kautta lapsi voi siirtyä lajinomaisempaan harjoitteluun telinevoimistelun tai kilpa-aerobicin pariin.

Vuonna 2022 harrasteryhmät aloittavat kevätkauden viikolla 2 (10.1. alkaen) ja syyskauden viikolla 33 (15.8. alkaen). Kausi kestää 15 viikkoa.

Seuraavina loma- ja pyhäpäivinä ei ole harjoituksia:

  • Koulujen hiihto- ja syyslomaviikot
  • Pääsiäinen
  • Vappu
  • Helatorstai
  • Äitien- ja Isänpäivä
  • Itsenäisyyspäivä

 

 

Kevätkauden ilmoittautuminen uusille harrastajille

Ilmoittautumiset uusille harrastajille kevätkaudelle on avattu 3.1.2022 klo 23:30 saakka, ryhmät näkyvät alla.

Ryhmiin on valitettavasti vapautunut vain yksittäisiä paikkoja, joten tässä vaiheessa ilmoittautumiset tulee jonoon. Tammikuun ensimmäisellä viikolla ilmoitamme mukaan mahtuville harrastajille harrastepaikasta. Paikat myönnetään ilmoittautumisjärjestyksessä vapaiden paikkojen puitteissa.

Perheliikunta
Voimistelukoulut
Ninjagym ja Freegym
Kilpa-aerobicin harrasteryhmät
Telinevoimistelun harrasteryhmät
Merkkiryhmät
Aikuisten ryhmät
Harrastevoimistelijoiden leirit

Voimistelu oheislajina

Kajaani Gymnastics tarjoaa voimistelua oheisharjoittelumuotona muiden lajien harrastajille. Monipuolinen liikkuminen ja kehonhallinta vahvistaa oman lajin taitojen oppimista ja pitää urheilijan kehon terveenä ennaltaehkäisten urheiluvammojen syntymistä ja auttaen kehoa palautumaan harjoittelusta. Oheisharjoittelu sopii kaiken tasoisille urheilijoille.