Valitse sivu

HARRASTETOIMINTAAN ILMOITTAUTUMINEN

Kajaani Gymnastics tarjoaa monipuolista liikuntaa kaikenikäisille pienistä lapsista aikuisiin. Lasten voimisteluharrastus on hyvä aloittaa kaikille avoimista harrasteryhmistä, joissa harjoitetaan perusvoimistelutaitoja ja monipuolisesti fyysisiä ominaisuuksia sekä motorisia perustaitoja harrastajan taitotaso huomioiden. Perhevoimistelun ja voimistelukoulun kautta lapsi voi siirtyä lajinomaisempaan harjoitteluun telinevoimistelun tai kilpa-aerobicin pariin tai jatkaa temppuryhmässä.

Vuonna 2024-2025 harrasteryhmät aloittavat syyskauden viikolla 33. (12.8.2024 alkaen) ja kevätkauden viikolla 2, 7.1.2024 alkaen. Maanantai 6.2. loppiainen, jolloin ei vielä harjoituksia. Molemmat kaudet kestävät 15 viikkoa/kertaa.

Huom! Muutamien ryhmien osalla poikkeuksia kauden aloituksen suhteen koulujen salien auetessa käyttäjille vasta myöhemmin. Tarkistathan siis ryhmäkohtaisesti ensimmäisien harjoituksien päivämäärän. Jos kausi jää tästä syystä lyhyemmäksi, on se huomioitu ryhmän syksyn kausimaksussa.

Seuraavina loma- ja pyhäpäivinä ei ole harjoituksia:

– Koulujen hiihto- ja syyslomaviikot
– Pääsiäinen
– Vappu
– Helatorstai
– Äitien- ja Isänpäivä
– Itsenäisyyspäivä

ILMOITTAUTUMINEN KAUDELLE 2024-2025 ALKAA 13.5.2024

 

Vanhat harrastajat:

Jokaiselta jatkavalta harrastajalta tarvitaan ilmoittautuminen alkavalle uudelle kaudelle. Kenenkään harjoituspaikka ei siis siirry automaattisesti tulevalle syyskaudelle. Mikäli harrastus ei jatku, muistathan peruuttaa harrastepaikkasi sivun alla olevan lomakkeen kautta ennen kauden alkamista.

Uudet harrastajat:

Täydennämme harrasteryhmiämme kaudelle 2024-2025. Uusien harrastajien ilmoittautuminen alkaa maanantaina 13.5.2024. Voitte ilmoittautua haluamaanne ryhmään, ryhmän kohdalta näette vapaiden paikkojen määrän. Mikäli ryhmä on täynnä, voitte ilmoittautua jonoon. Luettehan ryhmän perustiedot sekä seuramme säännöt ja ehdot ennen ilmoittautumista huolellisesti läpi!

 

MIKÄ ON MINULLE SOPIVA RYHMÄ?

Tutustu ryhmien kuvauksiin:

lasten ryhmät

nuorten ryhmät

aikuisten ryhmät

KAUSI- JA JÄSENMAKSUT

Harrastaja / huoltaja saa kausimaksun sähköpostiinsa ilmoittautumisen jälkeen.

Kausimaksu peritään täysimääräisenä kun kaudesta on kulunut alle puolet. Kun kaudesta on kulunut vähintään puolet tai enemmän, perimme kausimaksusta vain puolet.

Laskut näkyvät myös MyClub jäsenpalvelussa voimistelijan tiedoissa, josta ne voi tarvittaessa tulostaa. Muistutuslasku lähetetään sähköpostitse. Mikäli joudumme muistuttamaan maksamattomasta laskusta paperilaskulla, lisäämme laskuun 8,00 € maksumuistutuksen. Maksamattomat laskut toimitetaan perintätoimistolle perittäväksi.

Kausimaksun lisäksi laskutetaan kaikilta ryhmissä voimistelevilta seuran 40€ jäsenmaksu. Jäsenmaksu laskutetaan alkuvuodesta kokonaisuudessaan ja syksyllä uudelta jäseneltä laskutetaan 20€. Perheryhmissä jäsenmaksun laskutetaan osallistuvilta lapsilta. Jäsenmaksu sisältää ryhmätapaturmavakuutuksen kaikille harrasteryhmäläisille.

 

Sisaralennus

Seurallamme on käytössä sisaralennus, joka on 15€ alennus perheen toisesta, kolmannesta jne. seurassamme harrastavan jäsenen kausimaksusta. Sisaralennus myönnetään siis erikseen sekä kevät- että syyskaudelle. Koska seuramme harrastajamäärä on jo kovin suuri, meidän on mahdotonta pysyä perässä kaikista harrastavista sisaruksista.


Jotta varmistat sisarusalennuksen saamisen, ilmoita perheenne seurassamme harrastavat sisarukset tällä lomakkeella kausittain ennen laskutusta. Ilmoita sisarukset täältä >>

POISSAOLOT/SAIRASTUMINEN

Sairastumistapauksissa tai pidemmissä poissaoloissa ei hyvitetä kausimaksua. Emme hyvitä yksittäisiä poissaoloja, eikä näitä voi korvata toisessa ryhmässä. 

TIEDOTUS

Huoltajan sähköpostiin tulee joka viikko MyClubin viikkotiedote jossa kootusti näkyvät auki olevat laskut, viikon harjoitukset ja seuran tiedotteet. Harrasteryhmien vastuuohjaajat ja seuran harrastekoordinaattori tiedottaa harrastajia ja heidän huoltajiaan myClubin kautta lähetettävällä sähköpostilla. Tuntimuutoksista tiedotamme sähköpostitse ja kiireisissä tapauksissa tekstiviestitse. Huomioithan että yhteystietosi myClub -jäsenpalvelussa ovat ajantasalla!

ILMOITTAUTUMISOHJE

Ilmoittautuminen aloitetaan käyttäjäksi rekisteröitymisellä, ellei sinulla jo ole olemassa olevaa myClub tunnusta.

Rekisteröinti täältä.

Ohjeita tilin aktivointiin ja hallinnointiin löytyy täältä.

Lue ohjeet huolellisesti, mikäli sinulla on esim. olemassa oleva myClub-tunnus.

Mikäli et saanut aktivointilinkkiä tai aktivointi ei jostain syystä onnistu, ole yhteydessä tanja.martikainen(at)kajagym.fi

Tiedotamme tuntimuutoksista sähköpostitse ja kiireisissä tapauksissa tekstiviestitse. Huolehdithan, että yhteystietosi ovat ajantasalla!

Perheliikuntatunneille ilmoittautuminen

Perheliikuntatunneille (Aikuinen-lapsi-ryhmät) ilmoitetaan osallistuva lapsi, jonka laskulle tulee myös aikuisen kulut. Osallistuva aikuinen lisätään lapsen tietoihin huoltajaksi. Ensimmäisenä mainittu huoltaja lisätään ryhmän jäseneksi. Tunnille osallistuva aikuinen voi vaihtua, ei siis tarvitse olla välttämättä juuri sama joka ilmoitettu kauden alussa.

HARRASTEPAIKAN PERUUTTAMINEN

Ensimmäinen harjoitus- / kokeilukerta on maksuton. Ensimmäisen kokeilukerran jälkeen olette sitoutuneet maksamaan koko kauden harjoitusmaksun. Emme hyvitä yksittäisiä poissaoloja, eikä näitä voi korvata toisessa ryhmässä.

Harrastepaikan peruutus pitää tehdä heti ensimmäisen kokeilukerran jälkeen. Jos peruutusilmoitus jätetään tekemättä ennen toista kertaa, laskutetaan seuran jäsenmaksu ja kausimaksu normaalisti.

Peruutusilmoitukseen pääset tästä linkistä:

https://forms.gle/TV5jCPFjSrDzUqrR8

Mikäli linkki ei toimi, ota yhteys lopettamisesta seuramme harrastekoordinaattoriin Tanja Martikaiseen (tanja.martikainen@kajagym.fi)

LEIRITOIMINTA HARRASTAJILLE

 

Kajaani Gymnastics järjestää erilaisia leirejä harrastajille koulujen loma-aikoina. Tutustu tarjontaan täällä >>