UUDEN HARRASTAJAN ILMOITTAUTUMINEN

Kajaani Gymnastics tarjoaa monipuolista liikuntaa kaikenikäisille pienistä lapsista aikuisiin. Lasten voimisteluharrastus on hyvä aloittaa kaikille avoimista harrasteryhmistä, joissa harjoitetaan perusvoimistelutaitoja ja monipuolisesti fyysisiä ominaisuuksia sekä motorisia perustaitoja harrastajan taitotaso huomioiden. Perhevoimistelun ja voimistelukoulun kautta lapsi voi siirtyä lajinomaisempaan harjoitteluun telinevoimistelun tai kilpa-aerobicin pariin tai jatkaa temppuryhmässä.

Vuonna 2022-2023 harrasteryhmät aloittavat syyskauden viikolla 33 (15.8.2022 alkaen) ja kevätkauden viikolla 2 (9.1.2023 alkaen). Molemmat kaudet kestävät 15 viikkoa/kertaa.

Seuraavina loma- ja pyhäpäivinä ei ole harjoituksia:

– Koulujen hiihto- ja syyslomaviikot
– Pääsiäinen
– Vappu
– Helatorstai
– Äitien- ja Isänpäivä
– Itsenäisyyspäivä

ILMOITTAUTUMINEN KEVÄTKAUDELLE 2023 ON NYT AVOINNA!


Syksyllä 2022 aloittaneiden ryhmät jatkavat kevätkaudelle ja
ilmoittautuminen kattaa automaattisesti kevätkauden, joten vuoden 2023 alussa ei tarvitse tehdä uutta ilmoittautumista. 

Uudet harrastajat kevätkaudelle 2023

Ryhmiin on vapautunut yksittäisiä paikkoja. Voitte ilmoittautua haluamaanne ryhmään, ryhmän kohdalta näette vapaiden paikkojen määrän. 

Ilmoittautumisohje

Ilmoittautuminen aloitetaan käyttäjäksi rekisteröitymisellä, ellei sinulla jo ole olemassa olevaa myClub tunnusta.

Rekisteröinti täältä.

Ohjeita tilin aktivointiin ja hallinnointiin löytyy täältä.

Lue ohjeet huolellisesti, mikäli sinulla on esim. olemassa oleva myClub-tunnus.

Mikäli et saanut aktivointilinkkiä tai aktivointi ei jostain syystä onnistu, ole yhteydessä tanja.martikainen(at)kajagym.fi

Tiedotamme tuntimuutoksista sähköpostitse ja kiireisissä tapauksissa tekstiviestitse. Huolehdithan, että yhteystietosi ovat ajantasalla!

Perheliikuntatunneille ilmoittautuminen

Perheliikuntatunneille (Aikuinen-lapsi-ryhmät) ilmoitetaan osallistuva lapsi, jonka laskulle tulee myös aikuisen kulut. Osallistuva aikuinen lisätään lapsen tietoihin huoltajaksi. Ensimmäisenä mainittu huoltaja lisätään ryhmän jäseneksi. Tunnille osallistuva aikuinen voi vaihtua, ei siis tarvitse olla välttämättä juuri sama joka ilmoitettu kauden alussa.

KAUSI- JA JÄSENMAKSUT

Harrastaja / huoltaja saa kausimaksun sähköpostiinsa ilmoittautumisen jälkeen. 

Kausimaksu peritään täysimääräisenä kaikilta 13.3.2023 mennessä syyskaudella aloittavilta. Tämän jälkeen aloittaville maksu on puolet kausimaksusta. 

Laskut näkyvät myös MyClub jäsenpalvelussa voimistelijan tiedoissa, josta ne voi tarvittaessa tulostaa. Muistutuslasku lähetetään sähköpostitse. Mikäli joudumme muistuttamaan maksamattomasta laskusta paperilaskulla, lisäämme laskuun 8,00 € maksumuistutuksen. Maksamattomat laskut toimitetaan perintätoimistolle perittäväksi.

Kausimaksun lisäksi laskutetaan kaikilta ryhmissä voimistelevilta seuran 40€ jäsenmaksu. Jäsenmaksu laskutetaan alkuvuodesta kokonaisuudessaan ja syksyllä uudelta jäseneltä laskutetaan 20€.  Perheryhmissä jäsenmaksun laskutetaan osallistuvilta lapsilta. Jäsenmaksu sisältää ryhmätapaturmavakuutuksen kaikille harrasteryhmäläisille. 

Sisaralennus

Seurallamme on käytössä sisaralennus, joka on 15€ alennus perheen toisesta, kolmannesta jne. seurassamme harrastavan jäsenen kausimaksusta. Sisaralennus myönnetään siis erikseen sekä kevät- että syyskaudelle. Koska seuramme harrastajamäärä on jo kovin suuri, meidän on mahdotonta pysyä perässä kaikista harrastavista sisaruksista.


Jotta varmistat sisarusalennuksen saamisen, ilmoita perheenne seurassamme harrastavat sisarukset tällä lomakkeella kausittain ennen laskutusta. Ilmoita sisarukset täältä >>

 

MYCLUB -JÄSENPALVELU

Huoltajan sähköpostiin tulee joka viikko MyClubin viikkotiedote jossa kootusti näkyvät auki olevat laskut, viikon harjoitukset ja seuran tiedotteet.

 

MIKÄ ON MINULLE SOPIVA RYHMÄ?

Tutustu ryhmien kuvauksiin täällä.

 

PERHELIIKUNTA

SOVELTAVA LIIKUNTA


VOIMISTELUKOULUT

NINJAGYM JA FREEGYM


TEMPPURYHMÄT


HARRASTERYHMÄT


KILPA-AEROBICIN TAITORYHMÄT


NAISTEN TELINEVOIMISTELUN TAITORYHMÄT


AIKUISTEN RYHMÄT


LEIRITOIMINTA HARRASTAJILLE

 

Kajaani Gymnastics järjestää erilaisia leirejä harrastajille koulujen loma-aikoina. Tutustu tarjontaan täällä >>