Valitse sivu

Seuran järjestämän tapahtumat

Seura järjestää vuoden aikana useita erilaisia tapahtumia ja kilpailuja, niin sekä seuran harrastajille, heidän perheilleen, yleisölle kuin myös kaikille toiminnasta kiinnostuneille. Syyskauden päätteeksi järjestetään toiminnallinen joulujuhla, johon harrasteryhmäläiset voivat tehdä esityksiä ja näyttää osaamistaan vanhemmille. Kevätkauden päätteeksi valmennusryhmät esiintyvät seuran kevätnäytöksessä. Seura järjestää pieniä Stara-tapahtumia omalla salilla. Lisäksi seura hakee erilaisten voimistelukilpailujen ja -tapahtumien järjestämisoikeuksia Suomen Voimisteluliitolta.

Haluaisitko sinä olla mukana tapahtuman järjestelyissä? Tapahtumissa ja kilpailuissa on monenlaisia tehtäviä, joihin tarvitaan paljon talkoolaisia – tervetuloa mukaan! Ota yhteyttä seuran talkoovastaavaan.

Tulevia tapahtumia

 

OpenGym -toiminta

OpenGym on tarkoitettu kaikille temppuilusta, parkourista ja voimistelusta kiinnostuneille tytöille ja pojille. Opengymissa pääset pitämään hauskaa ja temppuilemaan vapaasti valvotussa ympäristössä. Osallistuminen on kaikille avointa, eikä ilmoittautumista tarvita etukäteen. Toimintaa järjestetään Kajaanissa ja Vuokatissa.