Valitse sivu

Onnistumisia, menestystä ja mitaleita

Seuran saamat tunnustukset

Kajaani Gymnastics on useaan otteeseen palkittu nuori, innokas ja aktiivinen kainuulaisten oma voimisteluseura. Kajaani Gymnastics ry sai Sinettiseura tunnustuksen laadukkaasta toiminnasta vuonna 2014 ja palkittiin tammikuussa 2016 Vuoden Kainuulaisena urheiluseurana sekä sai samalla Sinettiseurojen Kasvata Urheilijaksi -stipendin. Stipendin saivat kolme seuraa koko Suomessa. Vuonna 2018 seura sai Tähtiseura-tunnuksen, joka korvaa Sinettiseura tunnuksen. Vuonna 2019 seura palkittiin alueellisessa Urheilugaalassa Vuoden Tähtiseurana.

Kajaani Gymnastics on saanut lasten ja nuorten osa-alueen tähtimerkin. Se viestii siitä, että seura luo lapsille ja nuorille turvallisen, kehittävän ja innostavan ympäristön harrastaa ja urheilla. Seura täyttää seuran johtamisen ja lasten urheilun laatutekijät, ja on osa suurempaa seuraverkostoa, joka kehittyy yhdessä ja oppii toisiltaan hyviä käytäntöjä. Tähtiseurassa jokainen saa urheilla omalla tavallaan hyvässä seurassa!

Urheijoiden menestykset Suomen mestaruus -kilpailuissa
Seuran urheilijat ovat pikkuhiljaa nousseet sm-linjan sarjoissa ja menestyneet saavuttaen mitaleita viimeisinä vuosina kilpa-aerobicin Suomen mestaruuskilpailuissa.

Vuonna 2019 kilpa-aerobicin SM-kisoissa Turussa, AG2 (15-17-vuotiaat) -sarjassa Inka Kilpeläinen saavutti hopeamitalin ja Eevi Määttä pronssimitalin.

Vuonna 2018 kilpa-aerobibin SM-kisoissa Kajaanissa, AG2 (15-17-vuotiaat) -sarjassa Eevi Määttä voitti ensimmäisenä seuran urheilijana pronssimitalin.

Urheilijoiden menestykset kilpa-aerobicin cup-kilpailuissa

Seuran urheilijat ovat saavuttaneet useita palkintosijoja SM-linjan kilpailuissa sekä mitalisijoituksia kilpasarjojen puolella.

 

 

Menestys on kykyä olla menettämättä innostustaan toistuvista epäonnistumisista huolimatta.  — Winston Churchill