Valitse sivu

NUORTEN RYHMÄT

Tarjoamme erilaisia voimisteluryhmiä 13-17-vuotiaille nuorille.

TELINEVOIMISTELU AIKUISILLE JA YLI 15-VUOTIAILLE NUORILLE

Oletko aina halunnut oppia kärrynpyörän tai seisomaan käsillä? Kiepin tai jopa voltin?
Aikuisten harrastusryhmissä haastetaan kehoa monipuolisesti voimistelun ja freegymin muodossa, jokaisen harrastajan taitotaso huomioiden! Näihin ryhmiin et tarvitse aikaisempaa kokemusta voimistelusta. Ryhmän toiminta on suunnattu kaikille aikuisille ja yli 15 -vuotiaille.

TELINEVOIMISTELUN HARRASTERYHMÄT 7-15 -VUOTIAILLE

Naisten telinevoimistelun harrasteryhmiin ovat tervetulleita kaikki telinevoimistelusta kiinnostuneet tytöt. Ryhmien tarkoitus on antaa käsitys telinevoimistelun mahdollisuuksista ja opettaa lajin perustaidot erilaisia temppuja ja liikkeitä opetellen. Harjoittelussa ja uusien liikkeiden opettelussa edetään voimistelijan omien taitojen mukaan. Näissä ryhmissä ei vaadita aikaisempaa voimistelutaustaa.

TELINEVOIMISTELUN TAITORYHMÄT 6-15 -VUOTIAILLE

Taitoryhmissä opetellaan voimistelun lajitaitoja oikeaoppisesti ja edetään lajissa turvallisesti helpoista harjoitteista kohti vaativia lajiliikkeitä. Telinevoimistelussa pyritään teknisesti oikeisiin ja esteettisiin lajisuorituksiin, joten olennaisena osana telinevoimisteluharjoituksiin kuuluvat voima- ja liikkuvuusharjoittelu. Monipuolisuutensa ansiosta telinevoimistelu sopii myös kaikkien muiden lajien alkeis- ja oheisharjoitteluksi.

KILPA-AEROBICIN TAITORYHMÄT 6-14 -VUOTIAILLE

Kilpa-aerobicin taitoryhmät on tarkoitettu n. 6-14 -vuotiaille tytöille ja pojille. Ryhmissä harjoitellaan voimistelun perustaitoja sekä kilpa-aerobicin lajialkeita ja harjoitetaan monipuolisesti fyysisiä ominaisuuksia sekä motorisia perustaitoja harrastajan taitotaso huomioiden.