Valitse sivu

Kilpailulisenssi

Suomen Voimisteluliiton yleisten kilpailu- ja kurinpitosääntöjen perusteella, jokaisella Voimisteluliiton alaisiin kilpailuihin ja tapahtumiin osallistuvalla urheilijalla tulee olla voimassa oleva kilpailulupa eli lisenssi. Myös jokainen tuomari, valmentaja ja kilpailuihin akreditoitu toimitsija tarvitsee oman lisenssin.

Miten valita oikea lisenssi? 

Lisenssitasoja on neljä erilaista: Stara, Harraste, Kilpa B ja Kilpa A. Vaadittu lisenssi vaihtelee kunkin lajin luokkatason mukaan. Stara-lisenssi on myytävänä kaikenikäisille ja muut lisenssit vuonna 2017, tai aiemmin, syntyneille. Ostotilanteessa tulee huomioida lajikohtaiset säännöt iästä, jolloin kilpailemisen voi aikaisintaan aloittaa. Lisenssin hintaan vaikuttaa valittu taso (Stara, Harraste, Kilpa B tai Kilpa A), jotka ovat kaikissa lajeissa samat.

Taso

Lisenssin hinta

Vakuutuksen hinta (Pohjola Vakuutuksen Sporttiturva)

Stara

Kaikki lajit

11 € 5 €

Kilpa A

Kilpa-aerobic, muut luokat
Naisten telinevoimistelu, kaikki luokat

75 € 97 €

Kilpa B

Kilpa-aerobic, 8-9v -sarja

55 € 97 €

Korkeammalla lisenssillä voi osallistua myös alemman tasoisen lisenssin vaativiin tapahtumiin ja kilpailuluokkiin. Jokaiseen lajiin tarvitaan oma lisenssi. Näissä tilanteissa maksu muodostuu aina korkeimman lisenssin mukaan. Stara-lisenssillä voi osallistua lajin Stara-tapahtumiin. Suosittelemme merkkisuorituksia varten Stara-lisenssiä. Stara-lisenssi on mahdollista korottaa mikäli haluaa osallistua saman lisenssikauden aikana jonkin lajin kilpailuun. Usein kysytyt kysymykset ja vastaukset.

Lisenssin ostaminen

Lisenssien osto tapahtuu seuran Hoika-jäsenpalvelu-ohjelmalla. Pikaohjeet lisenssin ostoon: Suomeksi

Lisenssitiedot siirtyvät Hoikasta Kisanettiin automaattisesti. Lisenssien automaattinen päivitys ajetaan kolme kertaa päivässä (myös viikonloppuisin): klo 6:00, 12:00 ja 16:00.

Vakuutuksen hankinta

Jokaisella liiton alaisiin kilpailuihin osallistuvalla voimistelijalla on oltava voimassa oleva tapaturmavakuutus. Lisenssin yhteyteen on ostettavissa Sporttiturva-vakuutus.

Voimisteluliiton kumppani vakuutuksissa on Pohjola Vakuutus.  Pohjola Vakuutuksen Sporttiturvasta korvataan, kun loukkaantuminen tapahtuu äkillisen tapaturman seurauksena. Esimerkiksi akillesjänne repeää tai polvi menee sijoiltaan.

Kajaani Gymnasticsin kumppani vakuutuksissa on Lähi-Tapiola Kainuu-Koillismaa. Kysy vakuutustarjous ja kerro samalla, että olet Kajaani Gymnasticsin jäsen. Voit täyttää yhteydenottolomakkeen seuran kotisivujen etusivulla tai ottamalla yhteyttä suoraan Kajaanin konttorille.