Valitse sivu

Stara-tapahtumat

 

”Jännitystä ja yhteistä tsemppausta ennen kuin kuuluttaja toivottaa tervetulleeksi lavalle. Raikuvat aplodit ja ihka oikea mitali hienosta esityksestä. Lapselle esiintyminen on kokonaisvaltainen elämys, kipinä, josta parhaimmillaan syttyy elämän mittainen rakkaus lajiin.”

Stara-tapahtumat on tarkoitettu noin 7–12-vuotiaille. Se on tilaisuus esiintyä ja näyttää kauden aikana opittuja taitoja yleisölle. Kilpailuihin tähtäävät voimistelijat voivat Stara-tapahtumissa harjoitella kilpailutilanteessa esiintymistä ennen varsinaisiin kilpailuihin siirtymistä. Esiintymään voi tulla lajien valmisohjelmilla tai ryhmän kanssa suunnitellulla esityksellä – yksin tai yhdessä. Stara-tapahtumissa esiintyjille arvokasta palautetta antavat kokeneet valmentajat, ohjaajat tai Arvit. Voimisteluliiton jäsenseurat järjestävät Stara-tapahtumia ympäri Suomea.

 

Osallistumismaksut

Staran ilmoittautumismaksut 1.1.2020 alkaen ovat:

– yksilö: 20 euroa
– parit: 40 euroa (eli 20 euroa/osallistuja)
– triot: 60 euroa (eli 20 euroa/osallistuja)
– joukkueet: 90 euroa (eli 4 osallistujaa ja enemmän)

Seuran 15 € hallintomaksu veloitetaan osallistumismaksun yhteydessä. Voimistelijan poisjäännistä on esitettävä lääkärintodistus, muussa tapauksessa peritään täysi osallistumismaksu. Peruutukset sairaustodistuksella, jolloin perimme laskun palautuksesta 8 € toimistomaksun.

Lisenssi

Jokaisella Voimisteluliiton alaisiin kilpailuihin ja tapahtumiin osallistuvalla urheilijalla tulee olla voimassa oleva kilpailulupa eli lisenssi. Stara-lisenssillä voi osallistua lajin Stara-tapahtumiin ja se on myytävänä kaikille. Huomioithan Stara-lisenssiä ostaessa myös lajin, eli joko kilpa-aerobic tai naisten telinevoimistelu, riippuen kumman lajin Staraan on osallistumassa. Lisenssin voi myös korottaa myöhemmin lajin kilpalisenssiksi saman lisenssikauden aikana.

Ohjeet lisenssin ostoon Voimisteluliiton sivuilla.

Taso Lisenssi Vakuutus
Stara 10,50€ 3,50€

Jos lisenssiä ei osteta ilmoitettuun päivään mennessä, eikä ilmoittautumista voida sen vuoksi tehdä Kisanetissä, ei osallistumista Stara-tapahtumaan voi peruuttaa, eikä osallistumismaksua palauteta.

Tulevat Stara-tapahtumat

Kuvat: Raija Närhi