VOIMISTELU OHEISHARJOITTELUNA

Kajaani Gymnastics tarjoaa voimistelua oheisharjoittelumuotona muiden lajien harrastajille. Monipuolinen liikkuminen ja kehonhallinta vahvistaa oman lajin taitojen oppimista ja pitää urheilijan kehon terveenä ennaltaehkäisten urheiluvammojen syntymistä ja auttaen kehoa palautumaan harjoittelusta.

Voimisteluun pohjautuva harjoittelu on tehokas, hauska ja turvallinen oheisharjoittelumuoto eri lajien harrastajille. Oheisharjoittelu kehittää urheilijan motoriikkaa laajasti, tunneillamme keskitytään erityisesti kehonhallinnan ja liikkuvuuden kehittämiseen oikeilla suoritustekniikoilla jonka myötä urheilijan nopeus, reaktiokyky ja voima vahvistuvat. Vahvistamalla kehoa monipuolisesti, urheilija suojaa itseään loukkaantumisilta ja rasitusvammoilta. Oheisharjoittelu sopii kaiken tasoisille urheilijoille. Tavoitteena ei ole oppia toinen toistaan hurjempia ja vaikeampia temppuja, vaan kehittää urheilijalle tärkeitä ominaisuuksia erilaisten omalla kehonpainolla tehtävien harjoitteiden kautta tehokkaasti ja turvallisesti.

Kajaani Gymnastics tarjoaa voimisteluvalmennusta seurayhteistyönä jo muutamalle paikalliselle uheiluseuralle (kysy omasta seurastasi onko tällaista tarjolla).

Syksyllä 2021 avaamme myös uusia avoimia oheisharjoitteluryhmiä, johon kuka tahansa voi ilmoittautua harrastajaksi. Voimistelun oheisryhmät on jaettu alle 12-vuotiaille sekä yli 12-vuotiaille. Harjoitukset ovat lauantaisin 1 x viikossa 1-1,5 h kerrallaan. Ryhmän harrastusmaksu on 95 € 1h/vko tai 105 € 1,5 h/vko ja seuran jäsenmaksu 40 € /kalenterivuosi.

Ryhmien minimikoko on 8 harrastajaa, jotta ryhmä perustetaan.

Avoimet oheisryhmät