VOIMISTELUHARRASTUKSEN KUSTANNUKSET KOOSTUVAT SEURAAVISTA ASIOISTA

Jäsenmaksu

Seuran jäsenmaksu on 40 €/hlö/kalenterivuosi, joka peritään kaikilta harrastustoimintaan osallistuvilta harrastajilta, myös kesken kauden aloittavilta. Jäsenmaksu maksetaan ilmoittautumisen jälkeen saatavalla laskulla ja jatkossa kalenterivuoden alkaessa.

Kausimaksut

Kevätkausi (10.1.2022 alkaen, 15 kertaa) ja syyskausi (15.8.2022 alkaen, 15 kertaa) laskutetaan erikseen. Kausimaksun suuruus vaihtelee viikottaisten harjoituskerran keston mukaan. Kausimaksut vahvistaa yhdistyksen syyskokous seuraavalle kalenterivuodelle.

Harrasteryhmien kausimaksut vuonna 2022:

    • 1 krt (1,5 t/vko) 105€
    • 1 krt (1 t/vko) 95€
    • 1 krt (45 min/vko) 85€

Merkkiryhmät: (perusryhmän kausimaksun lisäksi)

    • 1 krt (1 t/vko) 40€
    • 1 krt (1,5h/vko) 50€ 

Kaikki harrasteryhmissä harrastavat jäsenet kuuluvat seuran tapaturmavakuutuksen piiriin.

MUITA MAHDOLLISIA KULUJA

Merkkisuoritustilaisuudet

Kupari-, pronssi-, hopea- ja kultamerkki 10 €/suoritustilaisuus

Lisenssit

Stara-lisenssi 14 € (lisenssikausi 1.9.-31.8.), jos voimistelija osallistuu STARA -kilpailuun.

Seuratuotteet

Halutetessaan harrastaja voi ostaa erilaisia seuratuotteita, esim. hihattoman harjoitteluvoimistelupuvun tai seuran valkoisen edustustakin ja mustat punttihousut (kotimaisia Piruetin valmistamia).

Talkoot ja muu varainkeruu

Jokaisella harrastajalla ja hänen perheellään on mahdollisuus osallistua seuran järjestämiin talkoisiin (soppatykki, inventoinnit yms.). Talkoista informoidaan MyClubin kautta. Seurassa järjestetään myös erilaisia myyntikampanjoita (esim. Gutz, Allergo-pesuaineet) ja vuosikalentereiden myynti. Osallistumalla talkoisiin ja myyntikampanjoihin on mahdollisuus saada ryhmän harrastemaksuihin vähennyksiä!

Seuran järjestämän tapahtumat ja kilpailut

Seura järjestää kauden päätteeksi kevät- ja joulunäytökset, johon osallistuu kaikki harraste- ja valmennusryhmät. Lisäksi seura hakee erilaisten voimistelukilpailujen ja -tapahtumien järjestämisoikeuksia Suomen Voimisteluliitolta. Tapahtumissa ja kilpailuissa on monenlaisia tehtäviä, joihin tarvitaan paljon talkoolaisia – tervetuloa mukaan!