Valitse sivu

Voimisteluharrastuksen kustannukset koostuvat seuraavista asioista

Jäsenmaksu

Seuran jäsenmaksu on 40 €/hlö/kalenterivuosi, joka peritään kaikilta harrastustoimintaan osallistuvilta harrastajilta, myös kesken kauden aloittavilta. Jäsenmaksu maksetaan ilmoittautumisen jälkeen saatavalla laskulla ja jatkossa kalenterivuoden alkaessa.

Kausimaksut

Kausimaksut; kevätkausi (9.1.2023 alkaen, 15 kertaa) ja syyskausi (14.8.2023 alkaen, 15 kertaa) laskutetaan erikseen. Kausimaksun suuruus vaihtelee viikottaisten harjoituskerran keston mukaan. Kausimaksut vahvistaa yhdistyksen syyskokous seuraavalle kalenterivuodelle.

Harrasteryhmien kausimaksut vuonna 2023 ja 2024:

Harrasteryhmien kausimaksut sisältävät seuran tapaturmavakuutuksen. Vakuutus kattaa Kajaani Gymnasticsin harrastetunneilla tapahtuneet urheiluvahingot.

 • 1 krt (45 min/vko) 90 €
 • 1 krt (60 min/vko) 100 €
 • 1 krt (90 min/vko) 110 €

Joukkuevoimistelun kausimaksut vuonna 2023 ja 2024:

Joukkuevoimistelun kausimaksut sisältävät viikottaisten harjoitusten lisäksi yhden merkkisuorituskerran kerran kaudessa, yhden Stara-tapahtuman sekä Stara-lisenssin ja tapaturmavakuutuksen kaudelle 1.8.2023-31.8.2024.

 • 1 krt (60 min/vko) 135 €

  Taitoryhmien kausimaksut vuonna 2023 ja 2024:

  Taitoryhmien kausimaksut sisältävät viikottaisten harjoitusten lisäksi yhden merkkisuorituskerran kerran kaudessa, kaksi Stara-tapahtumaa sekä Stara-lisenssin ja tapaturmavakuutuksen kaudelle 1.8.2023-31.8.2024.

  • 2 x 45 min/vko 225 €
  • 2 x 60 min/vko 235 €
  • 2 x 90 min 255 €

  Harrastekilparyhmän kausimaksu vuonna 2023 ja 2024:

  Harrastekilparyhmän kausihinta sisältää viikottaisten harjoitusten lisäksi merkkisuoritustilaisuuden kerran kaudessa ja kahden kilpailun hallintomaksut. Voimistelijan tulee lisäksi maksaa kilpailuiden osallistumismaksut ja kilpailulisenssi tai vaihtoehtoisesti Stara-lisenssi sekä tapaturmavakuutus.

  • 2 x 2h /vko 250 €

  Huomioitavaa!

  • Kausi- ja jäsenmaksut muodostuvat automaattisesti ilmoittautumisen yhteydessä.
  • Mikäli olet uusi ryhmässä saat käydä yhdellä maksuttomalla kokeilukerralla. Kaksi kertaa kokoontuvat taitoryhmät saavat käydä kokeilemassa yhden viikon ajan eli kaksi kertaa. Huom. maksuttomat kokeilukerrat koskevat vain uusia harrastajia, jotka eivät ole harrastaneet kyseisessä ryhmässä aikaisemmalla kaudella. Mikäli et halua jatkaa kokeilukerran jälkeen, tee peruutus lomakkeella: https://forms.gle/TV5jCPFjSrDzUqrR8 
  • Kun peruutus on tehty lomakkeella ennen seuraavaa harjoituskertaa, poistamme aiheettomat laskut osaltanne. Jos peruutusta ei tehdä kokeilukerran jälkeen ennen seuraavaa harjoituskertaa, harrastaja on velvoitettu maksamaan koko kauden kausi- ja jäsenmaksu.

   Lisenssi ja vakuutus

   Kaikki seuran harrasteryhmissä harrastavat jäsenet kuuluvat seuran tapaturmavakuutuksen piiriin. Mikäli lapsi osallistuu ryhmän mukana Stara -tapahtumaan tai kilpailuun, on hänelle hankittava erikseen kilpailulisenssi. Lisäksi lapsella on oltava tapaturmavakuutus joka kattaa kilpaurheilussa tapahtuneet vahingot. 

   Lisenssit

   Lisenssikausi on 1.9.-31.8. Lisenssin hinta on sama, ostipa se missä vaiheessa lisenssikautta. Aiemmin ostettu Stara-lisenssi on mahdollista korottaa Kilpalisenssiksi, jolloin Stara-lisenssin hinta hyvitetään.

   • Stara-lisenssi 10,50 € (lisenssikausi 1.9.-31.8.), jos voimistelija osallistuu STARA -kilpailuun. Taitoryhmillä ja joukkuevoimistelun harrasteryhmällä sisältyy kausimaksuun lisenssi kaudelle 1.8.-31.7.
   • Kilpa A-lisenssi 70 €, jos voimistelija osallistuu kilpailuihin.

   Vakuutukset

   Stara -tapahtumaan tarvittava vakuutus hankitaan lisenssin oston yhteydessä. Sen hinta vuonna 2023 on 3,50€.

   Kilpailuihin osallistuvalla tulee hankkia tapaturvavakuutus, joka katta kilpaurheilussa tapahtuneet vahingot. Vakuutuksen voi ostaa kilpailulisenssin oston yhteydessä, hinta vuonna 2023 on 79€ (Pohjola vakuutus) tai tapaturmavakuutuksen voi ostaa/tarkistaa omalta vakuutusyhtiöltä.

   Muita mahdollisia kuluja

   Merkkisuoritustilaisuudet

   Kupari-, pronssi-, hopea- ja kultamerkki 10 €/suoritustilaisuus (muut kuin taitoryhmäläiset). Taitoryhmillä sisältyy kausimaksuun yksi merkkisuoritustilaisuus/kausi.

   Seuratuotteet

   Halutetessaan harrastaja voi ostaa erilaisia seura- ja treenivaatteita.

   Osallistumisen peruutus

   Oheisella lomakkeella ilmoitetaan harrastuksen lopettamisesta Kajaani Gymnastics ry:ssä.

   Epäselvissä tilanteissa ole yhteydessä harrastekoordinaattori Tanja Martikaiseen (tanja.martikainen@kajagym.fi).

   Jäsen- ja kausimaksujen laskutusperusteet ja palautukset

   – kausimaksu peritään kokonaisena kauden puoleen väliin asti eli kun kautta on kulunut enintään kahdeksan harjoituskertaa
   – kausimaksu peritään pääsääntöisesti puolikkaana silloin kun kaudesta on jäljellä alle puolet kerroista
   – jäsenmaksua ei palauteta
   – kausimaksu palautetaan kokonaisuudessaan mikäli jäsen lopettaa ensimmäisen kerran aikana (ns. kokeilukerta)
   – sairastumistapauksissa tai pidemmissä poissaoloissa ei hyvitetä harrastemaksua

   Sisaralennukset

   Jotta varmistat sisarusalennuksen saamisen, ilmoita perheen seurassa harrastavat sisarukset tällä lomakkeella kausittain ennen laskutusta. Ilmoita sisarukset täältä >>

   Talkoot ja muu varainkeruu

   Jokaisella harrastajalla ja hänen perheellään on mahdollisuus osallistua seuran järjestämiin talkoisiin (soppatykki, inventoinnit yms.). Talkoista informoidaan MyClubin kautta. Seurassa järjestetään myös erilaisia myyntikampanjoita (esim. Gutz, Allergo-pesuaineet) ja vuosikalentereiden myynti. Osallistumalla talkoisiin ja myyntikampanjoihin on mahdollisuus saada ryhmän harrastemaksuihin vähennyksiä!

   Seuran järjestämän tapahtumat ja kilpailut

   Seura järjestää syyskauden päätteeksi toiminnallisen joulujuhlan johon harrasteryhmäläiset voivat tehdä esityksiä ja näyttää osaamistaan vanhemmille. Kevätkauden päätteeksi kaikki seuran ryhmät esiintyvät seuran kevätnäytöksessä. Seura järjestää pieniä Stara-tapahtumia omalla salilla. Lisäksi seura hakee erilaisten voimistelukilpailujen ja -tapahtumien järjestämisoikeuksia Suomen Voimisteluliitolta. Tapahtumissa ja kilpailuissa on monenlaisia tehtäviä, joihin tarvitaan paljon talkoolaisia – tervetuloa mukaan!