VOIMISTELUHARRASTUKSEN KUSTANNUKSET KOOSTUVAT SEURAAVISTA ASIOISTA

Jäsenmaksu

Seuran jäsenmaksu on 40 €/hlö/kalenterivuosi, joka peritään kaikilta harrastustoimintaan osallistuvilta harrastajilta, myös kesken kauden aloittavilta. Jäsenmaksu maksetaan ilmoittautumisen jälkeen saatavalla laskulla ja jatkossa kalenterivuoden alkaessa.

Kausimaksut vuonna 2022

Kevätkausi (10.1.2022 alkaen, 15 kertaa) ja syyskausi (15.8.2022 alkaen, 15 kertaa) laskutetaan erikseen. Kausimaksun suuruus vaihtelee viikottaisten harjoituskerran keston mukaan. Kausimaksut vahvistaa yhdistyksen syyskokous seuraavalle kalenterivuodelle.

Harrasteryhmät:

 • 1 krt (45 min/vko) 85 €)
 • 1 krt (60 min/vko) 95 €
 • 1 krt (90 min/vko) 105 €

Taitoryhmät:

 • 1 x 60 min/vko 105 €
 • 1 x 90 min/vko 115 €
 • 2 x 45 min/vko 135 €
 • 2 x 60 min/vko 145 €
 • 1 x 60 min + 1 x 90 min 155 €
 • 2 x 90 min 165 €

Taitoryhmien kausimaksut sisältävät yhden suorituskerran kauden päätteeksi.

  Kaikki harrasteryhmissä harrastavat jäsenet kuuluvat seuran tapaturmavakuutuksen piiriin.

  MUITA MAHDOLLISIA KULUJA

  Merkkisuoritustilaisuudet

  Kupari-, pronssi-, hopea- ja kultamerkki 10 €/suoritustilaisuus (muut kuin taitoryhmäläiset). Taitoryhmillä sisältyy kausimaksuun yksi merkkisuoritustilaisuus/kausi.

  Lisenssit

  Stara-lisenssi 14 € (lisenssikausi 1.9.-31.8.), jos voimistelija osallistuu STARA -kilpailuun.

  Seuratuotteet

  Halutetessaan harrastaja voi ostaa erilaisia seura- ja treenivaatteita.

  Talkoot ja muu varainkeruu

  Jokaisella harrastajalla ja hänen perheellään on mahdollisuus osallistua seuran järjestämiin talkoisiin (soppatykki, inventoinnit yms.). Talkoista informoidaan MyClubin kautta. Seurassa järjestetään myös erilaisia myyntikampanjoita (esim. Gutz, Allergo-pesuaineet) ja vuosikalentereiden myynti. Osallistumalla talkoisiin ja myyntikampanjoihin on mahdollisuus saada ryhmän harrastemaksuihin vähennyksiä!

  Seuran järjestämän tapahtumat ja kilpailut

  Seura järjestää syyskauden päätteeksi toiminnallisen joulujuhlan johon harrasteryhmäläiset voivat tehdä esityksiä ja näyttää osaamistaan vanhemmille. Kevätkauden päätteeksi valmennusryhmät esiintyvät seuran kevätnäytöksessä. Seura järjestää pieniä Stara-tapahtumia omalla salilla. Lisäksi seura hakee erilaisten voimistelukilpailujen ja -tapahtumien järjestämisoikeuksia Suomen Voimisteluliitolta. Tapahtumissa ja kilpailuissa on monenlaisia tehtäviä, joihin tarvitaan paljon talkoolaisia – tervetuloa mukaan!