Kajaani Gymnastics on Team Stadium yhteistyöseura!

Seuratuotteiden tilaaminen

Seuratuotteiden ostaminen on nyt entistä helpompaa. Stadium tarjoaa mahdollisuuden sinulle Kajaani Gymnasticsin jäsenenä tehdä ostoksia suoraan Team Stadium -sivustolla, jossa voit seuran jäsenenä ostaa seuramallistoomme valikoituja treeni- ja edustusvaatteita ja saada niihin seuran logo valmiiksi painettuna. Maksat tilauksesi verkkokaupan kassalla ja saat valita, haluatko toimtuksen kotiin tai lähimpään PostNordin noutopisteeseen. Tilauksesi on 4-8 arkipäivässä valitsemassasi noutopisteessä.

Jos sinulla on kysymyksiä stadium.fi sivustolla tekemästäsi tilauksesta, ota yhteyttä Stadiumin asiakaspalveluun numeroon 0753 252 200 tai sähköpostilla osoitteeseen info.fi(at)stadium.fi. Kajaani Gymnasticsin seura-asuvastaavat Saara ja Anu vastaavat myös mielellään kysymyksiin! seuravaate.kajagym(at)gmail.com

Olemme tilanneet sovituskokoja edustusvaatteista, ja ne ovat esillä Kettukalliontien salilla viikon 6 ajan.

Tervetuloa ostoksille!

Edustusvaatteiden tilaus

Valmennusryhmien voimistelijat ja valmentajat voivat tilata edustusvaatteita oheisen lomakkeen kautta. Seura-asuvastaavat tekevät yhteistilaukset 3-4 kertaa vuodessa. Tilauksen vastaanottamisen jälkeen saat sähköpostiin vahvistuksen, milloin yhteistilaus on seuraavan kerran lähdössä. Tällä hetkellä Craft Rush Pants -housumalli ja Craft C Expolore Is -toppatakki ovat sellaiset, joita ei voi tilata yksittäistilaajan verkkokaupassa.

Muista tilauslomakkeella kertoa:

– vaatteen nimi ja malli
– kokomallisto (juniori, naiset, miehet)
– koko

Selaa kaikki tuotteet alla olevasta pdf-kuvastosta!

 

Edustusvaatteiden tilauslomake (valmennusryhmien voimistelijat ja valmentajat)

15 + 3 =

Muut seuratuotteet

Seuralla on pieniä eriä muutamia seuratuotteita.

Tilaukset tehdään tilauslomakkeella. Kun tuotteiden saatavuus on varmistunut, muodostetaan tilatuista tuotteista lasku, joka lähetään harrastajan myClub tilin kautta.

Tilatut tuotteet noudetaan Kajagymin salilta, Kettukalliontie 11. Tilaajille ilmoitetaan kun tuotteet noudettavissa.

 

Tilauslomakkeelle >>

Pipo, värikäs

Pipo, värikäs

Uutuus – fanituote, neulottu pipo talven pakkasiin! Kajagym tekstillä ja broderatulla logolla.

Hinta 15 €

Panta, musta

Panta, musta

Musta panta Kajagym seuralogopainatuksella!

Hinta: 10 €

Hiusharja, värikäs

Hiusharja, värikäs

Hiusharja selvittää takut hellävaraisesti hiuksista, jättäen ne pehmeiksi, sileiksi ja kiiltäviksi. Tätä hiusharjaa voit käyttää sekä märkien että kuivien hiusten harjaamiseen. Ihana värikäs hiusharja seuralogolla!

Hinta: 10 €

Huulirasva 3 kpl/pks

Huulirasva 3 kpl/pks

Huulirasvapakkaus (3 kpl) Kajagym logolla, väri musta. 

Hinta: 6 €/pkt

10-vuotisjuhlanäytöksen DVD-tallenne + käsiohjelma

10-vuotisjuhlanäytöksen DVD-tallenne + käsiohjelma

Koronarajoitusten vuoksi seuramme 10-vuotisjuhlaa ei päästy järjestämään yleisölle Kaukametsän salissa, vaan näytöksen esitykset kuvattiin 16.1.2021 ja ne taltioitiin upeaksi videoksi!

Katso trailer seuran YouTube-kanavalta

Videotallenteella on ensin seuran historiikki-katsaus, jonka jälkeen ryhmien kuvatut juhlanäytösesitykset. Lisäksi olemme painaneet käsiohjelman, josta löytyy tietoa seurastamme, seuran lajeista, ohjaajistamme ja valmentajistamme sekä kaikkien ryhmien kuvaukset.

Hinta: 10 € sis. DVD-tallenne + käsiohjelma