Valitse sivu

Kajaani Gymnastics on Team Stadium yhteistyöseura!

Seuratuotteiden tilaaminen

Seuratuotteiden ostaminen on nyt entistä helpompaa. Stadium tarjoaa mahdollisuuden sinulle Kajaani Gymnasticsin jäsenenä tehdä ostoksia suoraan Team Stadium -sivustolla, jossa voit seuran jäsenenä ostaa seuramallistoomme valikoituja treeni- ja edustusvaatteita ja saada niihin seuran logo valmiiksi painettuna. Maksat tilauksesi verkkokaupan kassalla ja saat valita, haluatko toimtuksen kotiin tai lähimpään PostNordin noutopisteeseen. Tilauksesi on 4-8 arkipäivässä valitsemassasi noutopisteessä.

Jos sinulla on kysymyksiä stadium.fi sivustolla tekemästäsi tilauksesta, ota yhteyttä Stadiumin asiakaspalveluun numeroon 0753 252 200 tai sähköpostilla osoitteeseen info.fi(at)stadium.fi. Kajaani Gymnasticsin seura-asuvastaava vastaa myös mielellään kysymyksiin! seuravaate.kajagym(at)gmail.com

Tervetuloa ostoksille!

Muut seuratuotteet

Seuralla on pieniä eriä muutamia seuratuotteita. Tuotteita on myynnissä seuran tapahtumissa ja kilpailuissa. Lisäksi voit tiedustella muina aikoina seura-asuvastaavalta saatavuutta: seuravaate.kajagym@gmail.com.

Pipo, värikäs

Pipo, värikäs

Uutuus – fanituote, neulottu pipo talven pakkasiin! Kajagym tekstillä ja broderatulla logolla.

Hinta 15 €

Panta, musta

Panta, musta

Musta panta Kajagym seuralogopainatuksella!

Hinta: 10 €

Hiusharja, värikäs

Hiusharja, värikäs

Hiusharja selvittää takut hellävaraisesti hiuksista, jättäen ne pehmeiksi, sileiksi ja kiiltäviksi. Tätä hiusharjaa voit käyttää sekä märkien että kuivien hiusten harjaamiseen. Ihana värikäs hiusharja seuralogolla!

Hinta: 10 €

Huulirasva 3 kpl/pks

Huulirasva 3 kpl/pks

Huulirasvapakkaus (3 kpl) Kajagym logolla, väri musta. 

Hinta: 6 €/pkt

10-vuotisjuhlanäytöksen DVD-tallenne + käsiohjelma

10-vuotisjuhlanäytöksen DVD-tallenne + käsiohjelma

Koronarajoitusten vuoksi seuramme 10-vuotisjuhlaa ei päästy järjestämään yleisölle Kaukametsän salissa, vaan näytöksen esitykset kuvattiin 16.1.2021 ja ne taltioitiin upeaksi videoksi!

Katso trailer seuran YouTube-kanavalta

Videotallenteella on ensin seuran historiikki-katsaus, jonka jälkeen ryhmien kuvatut juhlanäytösesitykset. Lisäksi olemme painaneet käsiohjelman, josta löytyy tietoa seurastamme, seuran lajeista, ohjaajistamme ja valmentajistamme sekä kaikkien ryhmien kuvaukset.

Hinta: 5 € sis. DVD-tallenne + käsiohjelma