KILPA-AEROBIC

Kilpa-aerobicissa energinen, tanssillinen koreografia yhdistyy vaativiin vaikeusliikkeisiin, kuten hyppyihin, punnerruksiin ja voimaosiin. Kilpa-aerobic on laji, jossa lihakset ovat kuin tulessa, mutta hymy ei hyydy. Laji vaatii urheilijalta luovuutta ja esiintymisrohkeutta sekä voimaa, liikkuvuutta, koordinaatiota ja anaerobista kestävyyttä.

ZIRKONIT

Tämä on seuran ainoa 15-17 -vuotiaiden (Juniors) nuorten ja aikuisten yli 18-vuotiaiden (Seniors) SM-sarjoissa kilpaileva ryhmä. Ryhmä harjoittelee 5 x viikossa 2,5-3 h kerrallaan, minkä lisäksi osa kuuluu urheiluakatemiaan harjoitellen 3 x viikossa akatemiaharjoituksissa lajiharjoitusten lisäksi. Ryhmään kuuluu 7 nuorta urheilijaa ja he valmistautuvat kansallisen lajiliiton valintajärjestelmän kautta kansainvälisiin arvokilpailuihin. Ryhmän urheilijat ovat jo menestyneet SM-sarjassa ja ovat käyneet kansainvälisissä kilpailuissa.

Tutustu urheilijoihin

SAFIIRIT

Safiirit ovat syntyneet 1996 – 2007 välisinä vuosina ja he kilpailevat 4-5 -luokan kilpasarjoissa. Voimistelijat harjoittelevat neljä kertaa viikossa.

Tutustu voimistelijoihin

HELMET

Helmet ovat 2008-2010 -syntyneitä voimistelijoita, jotka kilpailevat 3-4 -luokan kilpasarjoissa. Voimistelijat harjoittelevat 3 kertaa viikossa.

Tutustu voimistelijoihin

SMARAGDIT

Smaragdit ovat 12-14 -vuotiaita tyttöjä, jotka kilpailevat 12-14 -vuotiaiden SM-sarjassa (Age Group AG). Viisi kertaa 2,5 h viikossa treenaavien tyttöjen tavoitteena on SM-sarjassa menestyminen. Osa voimistelijoista kuuluu Voimisteluliiton rinkitoimintaan.

Tutustu voimistelijoihin

KRISTALLIT

Kristallit -ryhmän 2011-2012 -syntyneet tytöt kilpailevat 10-11 -vuotiaiden yksilö- ja joukkuesarjoissa (National Development ND). Ryhmä treenaa neljä kertaa viikossa 2-2,5 tuntia kerrallaan.

Tutustu voimistelijoihin

KVARTSIT

Kvartsit esikilparyhmä koostuu 2013-2015 -syntyneistä tytöistä ja pojista. Kolme kertaa viikossa 2 h kerrallaan harjoittelevien voimistelijoiden tavoitteena on kehittyä voimistelijoina oman ikätason mukaisesti ja he kilpailevat 8-9 -vuotiaiden joukkuesarjassa.

Tutustu voimistelijoihin