Valitse sivu

KILPA-AEROBIC

Kilpa-aerobicissa energinen, tanssillinen koreografia yhdistyy vaativiin vaikeusliikkeisiin, kuten hyppyihin, punnerruksiin ja voimaosiin. Kilpa-aerobic on laji, jossa lihakset ovat kuin tulessa, mutta hymy ei hyydy. Laji vaatii urheilijalta luovuutta ja esiintymisrohkeutta sekä voimaa, liikkuvuutta, koordinaatiota ja anaerobista kestävyyttä.

ZIRKONIT

Tämä on seuran ainoa 15-17 -vuotiaiden (Juniors) nuorten ja aikuisten yli 18-vuotiaiden (Seniors) SM-sarjoissa kilpaileva ryhmä. Osa voimistelijoista kilpailee vielä viimeisen kautensa 12-14 -vuotiaiden (Age Group) sarjoissa ja valmistautuvat samalla siirtymään vuodelle 2024 juniorisarjaan. Ryhmä harjoittelee 5 x viikossa 2,5-3 h kerrallaan, minkä lisäksi osa kuuluu urheiluakatemiaan harjoitellen 3 x viikossa akatemiaharjoituksissa lajiharjoitusten lisäksi. Ryhmään kuuluu 7 nuorta urheilijaa ja he valmistautuvat kansallisen lajiliiton valintajärjestelmän kautta kansainvälisiin arvokilpailuihin. Voimistelijoita kuuluu Voimisteluliiton Elite- ja Talentti-valmennusrinkeihin. Ryhmän urheilijat ovat jo menestyneet SM-sarjassa ja ovat käyneet kansainvälisissä kilpailuissa.

Tutustu urheilijoihin

SMARAGDIT

Smaragdit ovat 2010-2012 -vuosina syntyneitä voimistelijoita, jotka kilpailevat 12-14 -vuotiaiden SM-sarjassa (Age Group AG). Osa voimistelijoista kilpailee vielä viimeisen kauden 10-11 -vuotiaiden lasten sarjassa (National Development ND) ja valmistautuvat siirtymään 12-14 -vuotiaiden sarjaan vuodelle 2024. Smaragdit harjoittelevat 4-5 kertaa viikossa 2,5 h kerrallaan ja heidän tavoitteenaan on SM-sarjassa menestyminen. Osa voimistelijoista kuuluu Voimisteluliiton Talentti- ja Minitalentti-valmennusrinkeihin.

Tutustu voimistelijoihin

KVARTSIT

Kvartsit-ryhmä koostuu 2013-2015 -syntyneistä voimistelijan aluista. Kvartsit kilpailevat 8-9 -vuotiaiden ja 10-11 -vuotiaiden (National Development ND) lasten sarjoissa ja harjoittelevat 3 kertaa viikossa 2 h kerrallaan. Voimistelijoiden tavoitteena on kehittyä voimistelijoina oman ikätasonsa mukaisesti kohti tulevia ikäsarjoja. Yksi voimistelijoista kuuluu Voimisteluliiton Minitalentti-valmennusrinkiin.

Tutustu voimistelijoihin

SAFIIRIT

Safiirit ovat syntyneet 2002-2007 välisinä vuosina ja he kilpailevat 4-5 -luokan kilpasarjoissa. Voimistelijat harjoittelevat 3 kertaa viikossa 2,5 h kerrallaan. Safiirit kilpailevat valmennusjärjestelmämme kilpalinjalla tavoitteidensa mukaisesti. Osa voimistelijoista kuuluu Voimisteluliiton Talentti- ja Kilpatalentti-valmennusrinkeihin.

Tutustu voimistelijoihin

HELMET

Helmet ovat 2010-2013 -syntyneiden kilpauransa juuri aloittelevia voimistelijoita, jotka kilpailevat 3-luokan kilpasarjassa. Helmet-ryhmä on seuramme harrastekilparyhmä ja voimistelijat harjoittelevat 2 kertaa viikossa 2 h kerrallaan.

Tutustu voimistelijoihin