Urheiluakatemiatoiminta

Urheiluakatemia opintopolku Kajaanissa myös kilpavoimistelijoille

Urheiluakatemiaopintopolku kilpavoimistelijoille vahvistaa voimistelun tavoitteellista harrastusta Kainuussa sekä avaa myös Kainuun ulkopuolisille kilpavoimistelijoille mahdollisuuden tulla opiskelemaan toiselle asteelle ja saamaan lajivalmennusta Kajaaniin.

Urheiluakatemiaopinnot tarkoittavat urheilijalle käytännössä mahdollisuutta yhdistää toisen asteen opinnot sujuvasti tavoitteelliseen urheiluharrastukseen. Urheiluakatemiaopiskelija saa harjoitella noin kuusi tuntia viikossa opiskelupäivän aikana. Harjoittelu huomioidaan opinto-ohjelman laatimisessa niin, että se tukee opiskelijan jaksamista ja menestystä sekä opinoissaan että urheilussa. Opiskelija saa akatemiaopinnoista opintosuorituksia sekä ammatillisessa koulutuksessa että lukio-opinnoissa.

Urheiluakatemiavalmennuksesta vastaa valmennuspäällikkö Kati Säkkinen.

Kajaani Gymnastics perustettu vuonna 2010 ja on ollut Tähtiseura (ent. Sinettiseura) jo vuodesta 2014. Seurassa on yli 600 jäsentä. Ohjaajia ja valmentajia seurassa on noin 50. Seura tarjotaan valmennusta kilpa-aerobicissa ja naisten telinevoimistelussa. Lisäksi seurassa on harrastajia freegymissa ja seura järjestää voimistelukoulu- sekä liikuntakerhotoimintaa.

 

Tutustu Kajaanin urheilukampukseen