Gymnaestrada Tampere 2022 huoltajien infot

Ilmoittautuminen 1.2. mennessä

Voimistelijat, huoltajat, valmentajat ilmoittautuvat tapahtumaan tästä linkistä>>

Lomake on avoinna 1.2. asti ja se tulee täyttää jokaiselle lähtijälle erikseen. Ilmoittautumisen jälkeen voit tilata Särkänniemi-rannekkeet ja ne maksetaan tilauksen yhteydessä.

27.1.2022

TÄRKEÄÄ TIETOA GYMNAESTRADA ILMOITTAUTUMISISTA!

Gymnaestara ilmoittautumisiin liittyen on tullut huoltajilta ja vanhemmilta kysymyksiä ja tässä muutamia tarkennuksia infoon.

Kenelle tapahtuma on tarkoitettu?
Tapahtumassa olevat lajien kilpailut kuuluvat sekä naisten telinevoimistelun että kilpa-aerobicin valmennussuunnitelmaan ja tästä syystä odotamme, että kaikki voimistelijat (sekä mahdolliset mukaan lähtevät huoltajat+perheenjäsenet) myös ilmoittautuvat tapahtumaan huomiseen mennessä. Gymnaestrada on kuitenkin paljon muutakin kuin oman lajin kilpailu: neljän vuoden välein järjestettävä voimistelun yhteisöllinen tapahtuma, unohtumaton elämys (koko perheelle). Yläkouluikäiset voivat lähteä tapahtumaan mukaan ilman omaa huoltajaa, jos huoltaja näin arvioi.

Voimistelijan kilpailuun osallistumisen mahdollistaminen
Seura resurssoi Gymnaestradaan mukaan lähtevät valmentajat ja tuomarit ja tilaa heille osallistujapassit. Vaikka Gymnaestradaaan onkin mahdollista jälki-ilmoittautua, valmentaja ja tuomariresursseja ja siten kilpailevan osallistumista kilpailuun ei voida jälki-ilmoittautuneille taata.

Kilpailujen alustavat aikataulut
Järjestäjä pyytää sitovat ilmoittautumiset nyt, koska kilpailujen aikataulujen rakentaminen hankaloituu, jos kilpailuun tulisi paljon jälki-ilmoittautumisia.

Bussikuljetus
Seura haluaisi järjestää tapahtumaan yhteiskuljetuksen joka lisäisi sekä voimistelijoiden että lajien välistä yhteisöllisyyttä. Bussikuljetus on mahdollista järjestää, vain jos lähtijöitä yli 35. Yhteiskuljetukseen voi ilmoittautua, vaikka majoittuisi muualla ja/tai lunastaa vain päiväpassin/-lipun. Voit ilmoittaa lähtijät googleforms lomakkeen lopussa lisätiedoissa.

Selvennyksenä myös osallistujapasseihin, päiväpasseihin ja päivälippuihin:

Osallistujapassi tai päiväpassi
= pakollinen kilpailuun osallistuvalle voimistelijalle
= pakollinen osallistuvalle valmentajalle

Osallistujapassi (voimassa koko tapahtuman ajan)
= pakollinen, jos haluat edulliseen koulumajoitukseen
= jos haluat osallistua alkumarssiin, alku- ja päätösjuhlaan ilman pääsymaksua
= saat liikkua voimistelukoulun kokeilupisteillä Unisport areenalla
= oikeuttaa kulkemaan Tampereen Seudun joukkoliikenteessä (AB-alueella)
= Särkänniemi etu osallistujapassilaiselle + perheenjäsenille yhdelle valitulle päivälle (20e/hlö)
= Särkänniemi etu vain osallistujapassilaisille, voimassa koko tapahtuman ajan (40e/hlö)

Osallistujapassi (voimassa yhden päivän)
= vain voimistelijalle ja valmentajalle
= oikeuttaa kilpailemaan vain yhtenä kyseisenä päivänä

Päivälippu
Oikeuttaa vain ja ainoastaan sisäänpääsyyn kisapaikalle (Messu- ja urheilukeskukseen) ko. päivänä huoltajalle tai sisarukselle –> tulevat myyntiin myöhemmin

Muutokset jo tehtyyn ilmoittautumiseen
Jos olet jo tehnyt ilmoittautumisen, ja haluat tehdä siihen muutoksia esim bussikuljetuksen osalta, ota yhteyttä seuran gymppeihin!

*******************************************************************************************

22.1.2022

Gymnaestrada info – lue huolella!! Ilmoittautumiset 28.1. mennessä

Hei voimistelijan huoltajat,

kutsumme koko teidän perheenne mukaan ensi kesän nelipäiväiseen voimistelun supertapahtumaan – Gymnaestradaan Tampereelle 9.-12.6.2022.

Suomen suurin ja näyttävin liikunnallinen kaupunkitapahtuma kokoaa harrastajat ja huiput näyttämään muuvinsa – esiintymään, kisaamaan ja kokemaan uutta. Tapahtumaan osallistuu ainakin 12 000 voimisteluseurojen harrastajaa ja voimistelijaa ympäri Suomen, myös meidän seuramme on mukana! Gymnaestradan kisat on osa valmennusryhmien kausisuunnitelmaa.

Voimistelijoille Gymnaestrada Tampere on iloisia kohtaamisia, perhosia vatsanpohjassa, uusia ystäviä ja läpi elämän kantavia muistoja. Tapahtuma on voimistelijoiden elämän kohokohta ja jättää jäljen sydämeen. Haastavien korona-aikojen jälkeen tarve kohdata toisensa, iloita ja voimistella yhdessä on suurempi kuin koskaan. Voimistelijan mukana tulevalle perheelle tapahtumassa on paljon koettavaa ja nähtävää. Tarjolla on esimerkiksi voimistelun kokeilupisteitä ja iltanäytöksiä sekä voimistelijoiden esityksiä lähes non-stoppina Keskustorin sekä Särkänniemen lavalla. Kaiken kruunaa sunnuntain päätösjuhlan kenttäohjelmat Tampereen stadionilla.

Huoltajainfon tallenne & diaesitys
Pidimme aiheesta seuran vanhempainillan torstaina 19.1., tässä linkki tallenteeseen: https://youtu.be/cl6lOAQD5ug. Lisäksi löydät tästä diaesityksen http://bitly.ws/o32W, johon olemme päivittäneet joitakin asioita tallenteen tekemisen jälkeen, joten luethan sen tarkasti. Diaesitykseltä löydät myös alustavan kisa-aikataulun.

Ilmoittautuminen
Voimistelijat, huoltajat, valmentajat ilmoittautuvat tapahtumaan tästä linkistä>>

Lomake on avoinna 1.2. asti ja se tulee täyttää jokaiselle lähtijälle erikseen. Ilmoittautumisen jälkeen voit tilata Särkänniemi-rannekkeet ja ne maksetaan tilauksen yhteydessä.

Yläkouluikäiset voivat lähteä vanhemman niin salliessa reissuun ilman huoltajaa, nuoremmat tarvitsevat oman huoltajan tai voivat sopia toisen voimistelijan vanhemman kanssa reissusta. Käytännöllisyyden vuoksi yhdellä telinevoimistelun huoltajalla tulisi olla vain samassa luokassa kisaavia voimistelijoita.

Bussikuljetus
Järjestämme Tampereelle bussikuljetuksen (lähtö torstaina, paluu sunnuntaina), jos lähtijöitä seurastamme on vähintään 35. Toivottavasti saamme bussin täyteen porukkaa, yhteisen reissun kruunaa yhteinen bussimatka! Ilmoittaudu bussikuljetukseen 1.2. mennessä: mari.mottonen(at)kajagym.fi.

Seuran whatsupp-ryhmä mukaan lähtijöille
Gymnaestradaan lähtijöille olemme perustaneet whatsapp-ryhmän, jossa gympit (Mari&Birit) tulevat jakamaan lisätietoja kevään aikana. Ryhmä toimii Gymnaestradan tapahtuman aikana yhteydenpito välineenä osallistujien kesken. Kun olet tehnyt ilmoittautumisen, liitythän sinäkin mukaan: https://chat.whatsapp.com/GiSHQbVFgoSDgWBzCcMuB9

Lisätietoja
Seuramme Gymppi on (Mari Möttönen, mari.mottonen@kajagym.fi, 044 218 3133 txt/whatsup).

Pääsyliput oheistapahtumiin tulevat myyntiin myöhemmin keväällä. Osallistuja- sekä päiväpasseilla tulee saamaan tuntuvia etuja Tampereella (esim. Särkänniemi), joten nyt on loistava mahdollisuus tehdä koko perheen yhteinen kesäreissu elämyksiä täynnä olevaan matkailukaupunkiin!

Lue lisää >> www.gymnaestrada.fi/