VOIMISTELUKOULURYHMÄT

Voimistelukouluryhmiä järjestetään n. 3-8 -vuotiaille ja mukaan voivat tulla sekä tytöt että pojat. Tärkeintä on into osallistua ja kyky toimia ryhmässä ilman oman vanhemman läsnäoloa. Tavoitteena on kehittää lasten perusliikkumistaitoja, voimistelun lajitaitoja, notkeutta, perusvoimaa ja tarjota lapselle liikunnallisia elämyksiä.

NINJAGYM / FREEGYM 

Ninjagym on tarkoitettu alakouluikäisille tytöille ja pojille ja Freegym ikäkouluikäisille. Ninja-/freegymissä ei ole tulospaineita ja treeneissä yhdistyvät parkour, telinevoimistelu, yleiskuntoharjoittelu.

KILPA-AEROBICIN HARRASTERYHMÄT

Kilpa-aerobicin harrasteryhmät on tarkoitettu n. 4-14 -vuotiaille tytöille ja pojille. Ryhmissä harjoitellaan voimistelun perustaitoja sekä kilpa-aerobicin lajialkeita ja harjoitetaan monipuolisesti fyysisiä ominaisuuksia sekä motorisia perustaitoja harrastajan taitotaso huomioiden

TELINEVOIMISTELUN HARRASTERYHMÄT

Telinevoimistelu on kaikille sopivaa ja erittäin monipuolista liikuntaa ja se kehittää monipuolisesti. Harjoituksissa käytetään eri telineiden (mm. eritasonojapuut ja puomi) lisäksi trampoliinia/trampettia, puolapuita, rekkiä, penkkejä, kiipeilyköysiä ja monia muita välineitä.